19 Mart 2012 Pazartesi

haftanın güzellik tavsiyesi

Bloga yazmayalı beş gün oldu ancak sanki çok uzun bir süre olmuş gibi geldi bana..
Normalde haftanın güzellik tavsiyesini pazar günleri paylaşıyorum fakat bu haftaki bir gün rötarlı oldu kusura bakmayın..
Bu hafta TIRNAK bakımı için tavsiyelerim var :)
Güzel ellere sahip olmak mesele değil, mesele bakımlı olmak.. Bakımlı olmak için birinci kural temiz tırnaklar.. Tırnaklarınızı kısa tuttuğunuzda bir adım önden başlıyorsunuz çünkü kısa tırnak gerçekten hijyen açısından çok önemli ve bir bayanda daha estetik duruyor gerçi bir çok kadın uzun tırnaklı olmayı seviyor tabi renkler ve zevkler tartışılmaz :) Gündelik hayatta kullanım açısından kısa tırnak çok makbul ama arada sırada uzatmakta hoş olabilir tabi :P
Neyse bakımlı tırnakların sırrına geçelim..
Öncelikle şunu bilin ki vücudunuzda C vitamini azaldıysa tırnaklarınız güçsüzleşiyor ve çabuk kırılıyor o nedenle sorunu baştan içerden çözmeyi deneyelim yani birincisi C vitamini almaya özen gösterin bol bol portakal,limon,biber ne varsa günlük tüketimini arttırın..
 ikincisi şimdi size güzel bi tarif veriyorum:
-Derin bir kaba ılık su koyun ve içine bir limonu sıkın artı bir çay kaşığı bal ekleyin..
Bu karışımda elleriniz 20 dk kalsın..
Bu tarifi haftada bir uygulayın zaten ilk uygulamada tırnaklarınızdaki farkı hemen göreceksiniz. Tırnaklarınızdaki koyu renkli ojelerden dolayı oluşan sarımtırak rengi yok ediyor bembeyaz oluyor tırnaklar! Artı tırnaklarınız gerçekten güçleniyor.. denemesi bedava!


üçüncüsü tırnakları güçsüz olanlar için extra bakım.. Kullanacağınız tırnak cilasında muhakkak güçlendirici etkisi olsun .. Bunun için size şiddetle KALYON tırnak cilasını önerebilirim.. Hem tırnaklarınız parlasın hem de kırılmasın,sertleşsin.. Ojenin altına mutlaka her zaman sürün..






               Hadi bakalım bu hafta tırnaklara bakım yapalım  HAFTAYA YENİ TAVSİYELER :))



1 yorum:

  1. farklı etkili ürünler varsa kullandığınız tırnaklar için yorumlarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil