13 Mart 2012 Salı

anlamlı , tarz kolyeler...

Aksesuarlar herhalde her bayan için çok önemlidir.. Özellikle  kolyeler..  Ama ben genelde anlamlı kolyeler takmayı çok seviyorum bilmiyorum sizde öyle misiniz ?
Şu kolyelerin güzelliğine bakar mısınız ..

 yukarıdaki bu kolye tek ihtiyacımız bir öpücük & bir kucaklaşma anlamı taşıyor... çok hoş! bunu taktığınızda size hep 'seni seviyorum' duygusunu hatırlatacak yani o hisle takacaksınız.. böyle anlamlı bi hediye alsanız çok hoşunuza gider herhalde:)





bu kolye ise yılbaşında Kim Kardashian tarafından tasarlanmış.. Lades kemikli bu kolye gerçekten çok orjinal duruyor, benim hoşuma giden tarafı kolye ucunun yanda durması.. bu kolyeyi taktığınızda ise güzel dilekleriniz gerçekleşiyor :)




 benim favorim ise işte bu kolye.. karma.. en anlamlısı belki de ... ''what goes around comes around'' ne ekersen onu biçersin yada ne verirsen onu alırsın bu dünyada ,karma felsefesine inanlar için çok orjinal bir hediye olur dimi ! Bu kolyeyi taktığınızda size hep sevgi ve barış içinde pozitif bir dünyayı hatırlatacak.. Ne kadar pozitif olursak o kadar geri alırız ama değil mi ...

1 yorum:

  1. Karma kolye halka şeklinde pozitif enerji barış kolyesi dediğimizi hiç bir yerde bulamadım nerden alabilirim ?

    YanıtlaSil